___________________________________________________________________________________________________________________

Dolplast® | Produse din material plastic

Dedicatia echipei noastre, cu o vasta experienta in domeniu, responsabilitatea fata de clienti si competitivitatea serviciilor oferite ne-au diferentiat de-a lungul timpului de ceilalti producatori de mase plastice. Deasemenea confidentialitatea reprezinta o obligatie morala si juridica a companiei noastre.
Procedurile noastre de control strict al calitatii va ofera certitudinea ca serviciile oferite se ridica la nivelul asteptarilor Dvs, deoarece noi supraveghem întotdeauna procedeul de creare al produselor pentru a ne asigura de rezultatele deosebite pe care Dvs le asteptati.Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.

Societatea comerciala Dolplast® a fost infiintata in 1990, cu capital integral privat, romanesc, remarcandu-se ca o companie puternica, serioasa, ce raspunde in mod activ la schimbarile pietei, cu un portofoliu impresionant de produse, orientate catre client, in care calitatea si accesibilitatea sunt criteriile definitorii ale politicii noastre.
Societatea noastra realizeaza,mentine si dezvolta un Sistem de Management al Calitatii in conformitate cu Standardul de referinta ISO 9001:2008,demonstrand abilitatea organizatiei de a furniza consecvent produsele din material plastic care sa satisfaca continuu cerintele clientilor.
Oferta noastra contine peste 100 produse de catalog, atent selectionate, de buna calitate si la un pret cat mai convenabil pentru consumatori. In prezent detinem o mare diversitate de produse din mase plastice, intr-o gama larga de forme si culori: articole de menaj si uz casnic, accesorii pentru incaltaminte si imbracaminte, articole pentru baie si bucatarie, articole pentru gradina etc. Produsele noastre au in egala masura un design elegant, culori agreabile, calitate si rezistenta, fiind intr-o continua legatura cu noutatile si schimbarile in domeniu.
Dupa aproximativ 20 ani de experienta in domeniu, am reusit prin calitatea produselor noastre si a preturilor competitive, o marire semnificativa a portofoliului de clienti pe plan intern si extern, cat si dezvoltarea companiei.

Dolplast®, prin largirea continua a gamei de produse, este intr-o continua cautare a inbunatatirii calitatii produselor. Produsele noastre au in egala masura un design elegant, culori agreabile si calitate superioara. Astazi, spatiul de productie este dotat cu cele mai moderne utilaje si facilitati.
Produsele companiei le puteti intalni pe rafturile multor magazine de profil si in depozite din toata tara.
Inca de la infiintarea societatii , am considerat ca fiind esentiala multumirea partenerilor nostri si am pus relatia cu acestia in prim plan. Salariatii companiei Dolplast® doresc sa ofere continuu clientilor cele mai bune servicii.
Astfel, facem tot posibilul ca rezultatele muncii noastre sa fie la cel mai inalt nivel calitativ si suntem mandri sa afirmam ca toti partenerii si clientii nostri sunt multumiti de rezultate.
Dorim sa atingem standarde inalte de performanta in dezvoltarea activitatii actuale si sa diversificam gama de produse si servicii oferite.

Contact rapid Harta site_Top ____________________________________________________________ Copyright © 2009, S.C. Dolplast S.R.L. | Powered by Platinum STUDIO | Web design